Raffaelo u oblatni
Priprema oblatne punjene kremom lješnjaka i kremom kokosa
izvrsnog ukusa, jednostavno rečeno "doživljaj".
pogledajte pripremu uz VIDEO recept klikom na https://www.youtube.com/watch?v=NqBoMmeGxlI&list=UUg_GxNOpxom8Cv7m2-JYZiQ
Sastojci;
2,5 dl vode, 350 g šećera, 500 g mlijeka u prahu, 1 vanilij sećer, 150 g kokosovog brašna, 100g mljevenih lješnjaka, 350 margarina, 6 listova / kora oblatne
-prokuhati 2,5 dl vode sa 350 g šećera
-dodati 350 g margarina i 1 vanilij sećer
-polagano dodavati 500 g mlijeka u prahu
-malo prokuhati
-razdvojiti u jednu posudu oko 3/5 i u drugu
posudu oko 2/5 fila za oblatnu
-dodati 150 g kokosovog brašna u posudu sa više fila
-u posudu sa manje fila dodati 100g mljevenih lješnjaka
-tako da smo dobili dva različita fila, s'okusom lješnjaka i drugi s'okusom kokosa
-pažnja ! fil treba nanijeti vrel,
-početi sa filom kokosa,
-slijedeću koru / list mazati sa filom lješnjaka
-sve ukupno; 6 kora oblatne sa tri namaza fila kokosa i dva lješnjaka
-koristiti težinu i ravnu podlogu pleha pećnicena na kolač da se fil i listovi ujednače
Raffaello u oblatni je izvrsnog ukusa,obavezno ju pripremite
uspješnu pripremu i dobar tek vam želim
VIDEO RECEPT klikom na
-D- Zutaten:
2,5 l Wasser, 350 g Zucker, 500 g Milchpulver, 1 Vanillezucker, 150 g Kokosmehl , gemahlene Haselnüsse 100 g, 350 Margarine, 6 Blatt von Wafern
-E-
ingredients:
2.5 l of water, 350 g sugar, 500 g of powdered milk, 1 vanilla sugar, 150 g of coconut flour, ground hazelnuts 100g, 350 margarine, 6 sheets of wafers
-F-
ingrédients:
2,5 l d'eau, 350 g de sucre, 500 g de lait en poudre, le sucre vanillé 1, 150 g de farine de noix de coco, noisettes moulues 100g, 350 margarine, 6 feuilles de gaufrette
Priprema oblatne punjene kremom lješnjaka i kremom kokosa
izvrsnog ukusa, jednostavno rečeno "doživljaj".
pogledajte pripremu uz VIDEO recept klikom na https://www.youtube.com/watch?v=NqBoMmeGxlI&list=UUg_GxNOpxom8Cv7m2-JYZiQ
Sastojci;
2,5 dl vode, 350 g šećera, 500 g mlijeka u prahu, 1 vanilij sećer, 150 g kokosovog brašna, 100g mljevenih lješnjaka, 350 margarina, 6 listova / kora oblatne
-prokuhati 2,5 dl vode sa 350 g šećera
-dodati 350 g margarina i 1 vanilij sećer
-polagano dodavati 500 g mlijeka u prahu
-malo prokuhati
-razdvojiti u jednu posudu oko 3/5 i u drugu
posudu oko 2/5 fila za oblatnu
-dodati 150 g kokosovog brašna u posudu sa više fila
-u posudu sa manje fila dodati 100g mljevenih lješnjaka
-tako da smo dobili dva različita fila, s'okusom lješnjaka i drugi s'okusom kokosa
-pažnja ! fil treba nanijeti vrel,
-početi sa filom kokosa,
-slijedeću koru / list mazati sa filom lješnjaka
-sve ukupno; 6 kora oblatne sa tri namaza fila kokosa i dva lješnjaka
-koristiti težinu i ravnu podlogu pleha pećnicena na kolač da se fil i listovi ujednače
Raffaello u oblatni je izvrsnog ukusa,obavezno ju pripremite
uspješnu pripremu i dobar tek vam želim
VIDEO RECEPT klikom na
OVAJ OKVIR
2,5 l Wasser, 350 g Zucker, 500 g Milchpulver, 1 Vanillezucker, 150 g Kokosmehl , gemahlene Haselnüsse 100 g, 350 Margarine, 6 Blatt von Wafern
-E-
ingredients:
2.5 l of water, 350 g sugar, 500 g of powdered milk, 1 vanilla sugar, 150 g of coconut flour, ground hazelnuts 100g, 350 margarine, 6 sheets of wafers
-F-
ingrédients:
2,5 l d'eau, 350 g de sucre, 500 g de lait en poudre, le sucre vanillé 1, 150 g de farine de noix de coco, noisettes moulues 100g, 350 margarine, 6 feuilles de gaufrette
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen
vaš komentar odražava vaš karakter