Freitag, 21. November 2014

Coconut cookies Kokos keksi - Padobranci

Kokos keksi Padobranci su neodoljivo vazdušasti i po tome su i dobili ime. Važno je da ih ne prepečete - držite se vremena i temperature pečenja.

Padobranci se tope u ustima, dok ih žvaćete se malo lepe za zube, ali ne smeju da budu "žilavi". Zbog toga ih čuvajte u plasitčnoj kutiji koja može dobro da se zatvori. Idealan sitni kolač za uz kafu, za posluženje na svečanostima, ili kada želite da se podsetite detinjstva.;
---BiH---SRB---HR--
Sastav;
smjesa za kekse;  3 bjelanca, 150g šećera u prahu,200g kokosovog brašna
za fil; 3 žumanjka, 100g margarina,150g šećera u prahu,100g čokolade za kuhanje


----- D ----
Zusammensetzung;
Mischung für Kekse; 3 Eiweiß, 150g Zucker, 200g Kokosmehl
für die Füllung; 3 Eigelb, 100 g Butter, 150 g Zucker, 100 g dunkle Schokolade

---GB---
Composition;
mixture for biscuits; 3 egg whites, 150g caster sugar, 200g coconut flour
for the filling; 3 egg yolks, 100g butter, 150g caster sugar, 100g




POGLEDAJTE Video recept s'jasnim prikazom pripreme                
                                               =========>>>>>


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

vaš komentar odražava vaš karakter